Kotar BUS!

Proces organizacijske transformacije Kotar teatra doprinosi jačanju kapaciteta svih uključenih u organizaciju i provedbu programa organizacije na regionalnom, županijskom i međunarodnom nivou.

Kotar teatar od početka svojeg djelovanja njeguje i razvija odnos s lokalnom, regionalnom, županijskom i međunarodnom publikom od 2012. godine u izazovnom okruženju djelovanja na području koje je prometno izolirano i istovremeno u sociološko-društvenoj izolaciji koja rezultira iseljavanjem radno aktivnog i mladog stanovništva. 

U 2023. organizirali smo i proveli niz aktivnosti vezanih uz organizacijsku transformaciju usmjeravajući fokus na strateške ciljeve Kotar teatra, rada na uspostavljanju novih programa i produbljivanje komunikacije s pripadnicima publika te na razvoj organizacijskih kapaciteta u cilju uspostavljanja novih modela upravljanja kako bi omogućili razvoj interdisciplinarne umjetnosti. Program se proveo pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Zaklade “Kultura nova” pod mentorstvom Darka Lukića, Tanje Kalčić i Antonije Letinić. 

Projekt je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Zaklade Kultura nova

Dokument "Jačanje kapaciteta Kotar teatra"

Kotar BUS! - Razvoj publika Kotar teatra

Anketno istraživanje i fokus grupe

Related posts