Kotar SEZONA!

Predstave na Kazališnoj sceni Pero Kvrgić

Kotar SEZONA! je projekt započet 2015. godine u okviru kojega Kotar teatar organizira gostovanja predstava na Kazališnoj sceni Pero Kvrgić i tako doprinosi razvoju kulturnog života lokalne zajednice u Gorskom kotaru. 

Cilj organizatora je svakog mjeseca organizirati po jednu predstavu za djecu i mlade te jednu u sklopu večernjeg programa, u skladu s ostvarenim pokroviteljstvom Ministarstva kulture, Grada Delnice i Primorsko-goranske županije. Projekt je uvršten u program “PGŽ Mreža” Primorsko-goranske županije. 

Ovim projektom Kotar teatar radi na stvaranju nove i razvoju postojeće publike, a uspješnost  programa potvrđuje redovita posjećenost, zadržavanje postojećih gledatelja i privlačenje novih, kako na regionalnom, tako i na nacionalnom nivou. 

Slike iz novina i iz foldera sa docsa

Ostale objave

Članovi i stalni vanjski suradnici Kotar teatra specijalizirali su se u sektorima kazališne i likovne umjetnosti, produkcije, organizacije, marketinga, odnosa s javnošću, menadžmenta i dizajna te tvore čvrsti i uhodani tim praktičara u području kulturnih i kreativnih industrija s posebnim fokusom na scenske i izvedbene umjetnosti.
Copyright ©2021. Kotar Teatar