1. predstava Kotar teatra – Moja nuklearna ljubav

Da, da počelo je, raste uzbuđenje, krenula je 1. proba 1. PREDSTAVE Kotar teatra pod nazivom Moja nuklearna ljubav, u režiji Olje Lozice.
Slomljeno, usamljeno, samljeveno srce…zvuči poznato ili se to “samo drugima događa”? …Ako ti zvuči poznato u tebi možda čuči mala Šupendara. Ili možda pak Megašupendara koja je u ime fatalne, razarajuće, NUKLEARNE ljubavi spremna progutati masu govana i nakon toga tražiti još.
U svakom slučaju riječ Šupendara jako se dobro udomaćila među mladima na Forumu.hr , u najpopularnijoj rubrici Usamljena srca pod temom Kad si jadna Šupendara, koju je pokrenuo forumaš pod pseudonimom Drito konj, a označava papka u ljubavnoj vezi, papučara, papkonju, pak, šupak, šupčić i tomu slično.
Upravo te Šupendare, na forumu kao najslobodnijem mediju današnjice, iznose svoje intimne i istinite priče o ljubavnim vezama, bez cenzure. Te priče, autorima predstave poslužit će kao inspiracija za kazališnu predstavu koja će nasmijati i razgaliti i najtvrđe srce. One pak, koji su uvjereni u savršenstvo svoje ljubavne veze natjerat će da preispitaju i kritičkim okom sagledaju sebe i svog partnera kao i ljubavnu vezu u cjelini.
Zvuči neodoljivo? Ne sumnjamo, jer NUKLEARNA ljubav upravo je takva: neodoljiva i privlačna, iako znamo da vodi u propast.

 

Posted on 09/10/2016 in Predstave, Vijesti

Share the Story

Back to Top