TETAR TIRENA – BOŽIĆNA POTRAGA

Kotar teatar u suradnji sa Društvom “Naša djeca Delnice” na ovogodišnji Advent u Delnicama dovodi „Božićnu potragu“, predstavu za djecu u izvedbi Teatra Tirena. Izvedbe će biti u dva termina u petak, 18. prosinca 2015 – prva će se održati u 10 i 30h, a zatim i u 17h u Radničkom domu u Delnicama. Ulaz na obje izvedbe je slobodan!

TETAR TIRENA – BOŽIĆNA POTRAGA

Djevojčica Maša i njezin psid Krešo vrlo su nestašni istalno upadaju u nevolje. Nakon što su jednog zimskog jutra razbili vazu i sakrili mobitel, mami je
prekipjelo… Poslat de pismo Djedu Božidnjaku, ove godine za njih nema darova! Maša odmah skuje plan – otputovat de na Sjeverni pol i sve objasniti Djedu!
On de sigurno razumjeti da se djeca moraju puno igrati a da su stanovi tako mali i puni stvari koje se jako razbiju! Na putu Krešo i Maša upoznaju Jelku koja silno želi postati božidna jelka, ali ju nema tko okititi, smotanog Soba koji ne razlikuje lijevu od desne strane i polarnog Medu koji je ljut što su ga probudili iz zimskog sna. Hode li Maša i Krešo na vrijeme stidi do Sjevernog pola i uvjeriti Djeda da su ove godine bili dovoljno dobri…?

Tekst: Ines Škuflić – Horvat & N. Horvat
Režija: Ines Škuflić – Horvat
Glazba: Darko Horvat
Scenografija: Ana Rimac
Kostimografija: Suzana Tkalčec
Igraju: Danijela Evđenid, Vid Dosid / Veno
Parašilovac, Tina Orlandini

Posted on 04/09/2016 in Predstave, Vijesti

Share the Story

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to Top