Kotar SEZONA!2 Kotar teatar i Gradsko kazalište lutaka Rijeka u sklopu Delničke adventske bajke!

Kotar SEZONA!2 Kotar teatar i Gradsko kazalište lutaka Rijeka u sklopu Delničke adventske bajke!

Zahvaljujući potpori Primorsko – goranske županije u sklopu projekta Kotar SEZONA! 2 donosimo predstavu „Moje tijelo“ u izvedbi Gradskog kazališta lutaka iz Rijeke.
Nedjelja: 17.12.2017.
17:00 h
Radnički dom, Delnice/Kazališna scena Pero Kvrgić
Ulaznice: 20 kn
Trajanje: 40 minuta
Dob: 3 + (predškolski uzrast, niži i viši razredi osnovne škole)

O predstavi
Predstava „Moje tijelo“ prvenstveno je zamišljena kao projekt edukativnog i odgojnog karaktera za sve uzraste djece od vrtićke do srednjoškolske dobi, a također i odrasle.
Namjera je autora na moderan i inovativan način putem glazbenih i plesnih dijelova koji podsjećaju pomalo na mjuzikl ponukati male i velike gledatelje da upoznaju i osvijeste svoje tijelo, „taj predivan i savršeni aparat koji nam je dala priroda“ te istraže i preispitaju koje su to razlike između dječaka i djevojčica, je li zaista strašno ako dečkići nose hulahopke zimi i ako su curice ošišane kao dečko – traume kojih se svi sjećamo iz djetinjstva, a oduvijek je tako i to svi znamo. U prvom dijelu „sastavljamo“ tijela dječaka i djevojčice, u drugom ih dijelu odijevamo i namećemo im društvene uloge, a u trećem sve demantiramo i završavamo sretnim svršetkom, uz pjesmu i ples.
– Žak Valenta, redatelj

Posted on 12/03/2017 in Predstave, Vijesti

Share the Story

Back to Top